Skolen / rommene / fasiliteter og området

Trondheimsfjord har internatplass for ca 130 elever. Vi har gode undervisningsrom med utstyr som er tilgjengelig for elevene også på kveldstid.

Internat

Romtype velger du etter at du har tatt i mot plassen på Trondheimsfjord.

Trondheimsfjord folkehøgskole har 3 ulike romtyper:

Dobbeltrom uten bad (internat A og B) er vårt rimeligste boalternativ, og det de fleste velger. Rommene inneholder 2 senger, 2 skap, 2 arbeidsplasser med hylle, 2 stoler, en vask med speilskap, samt magnettavler for oppheng av bilder og plakater. I tillegg har hvert rom en bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc.

Dobbeltrom uten bad

Dobbeltrom uten bad ligger i internat med separate dusjer og toaletter på hver korridor.

Enkeltrom uten bad

Enkeltrom uten bad (internat A og B, begrenset antall, de med særskilte behov prioriteres) er for deg som vil ha litt ekstra privatliv. Rommene består av 1 seng, 1 skap, 1 arbeidsplass med hylle, 1 stol, en vask med speilskap, samt magnettavle for oppheng av bilder og plakater. I tillegg har hvert rom en bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc.

Enkeltrom uten bad ligger i internat med separate dusjer og toaletter på hver korridor.

Dobbeltrom med bad

Dobbeltrom med bad (internat C, begrenset antall, først til mølla-prinsippet gjelder) ligger i et eget internat. Rommet er stort og består av sove/oppholdsrom, en liten gang og et flislagt bad. Rommet er utstyrt med 2 senger, 2 nattbord, 4 skap, 2 store arbeidsplasser, 2 kommoder, 2 stoler, samt magnettavler for oppheng av bilder og plakater. Badet har vask, dusj, skap og wc. I tillegg har hvert rom en stor bod i kjelleren for oppbevaring av skiutstyr, kofferter, sovepose etc. Rommene har vannbåren varme i gulvene.

Felles oppholdsrom

På hver korridor på internatene er det et felles oppholdsrom. Disse inneholder sofa, kjøkkenskap, kjøleskap, fryser, komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, vannkoker og tv m/ chromecast.

Beliggenhet

Trondheimsfjord fhs ligger 3 mil sørvest for Trondheim. Utsikten til fjorden er fantastisk!