Mat

«Hvis flere av oss verdsatte mat, latter og sang høyere enn å samle penger og gull, ville vi hatt en bedre verden.» 

– John Ronald Reuel Tolkien (1892 – 1973. Engelsk forfatter og universitetsprofessor, mest kjent for romanen «Ringenes herre».)

På Trondheimsfjord er alle måltider inkludert i prisen. På ukedagene serverer vi frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Lørdag får du frokost, grøt til middag og en deilig varmmat til kvelds. Søndag er det ekstra god frokost, middag med dessert, og kveldsmat.

Til frokost og lunsj kan du spise hjemmelaget brød og knekkebrød, egenproduserte og kjøpte frokostblandinger og variert pålegg. Til lunsj serveres det ofte varmmat i tillegg til brødmaten. Brødene er tradisjonelle hjemmebakte brød og grytebrød. Av og til får du ostesmørbrød til kveldsmaten. Melk, eplejuice, appelsinjuice, kaffe og te hører med til alle brødmåltidene, og noen ganger serveres det kakao. I matsalen står det brødrister fremme.

Kjøkkenet er vant til å dekke mange behov. Er du vegetarianer eller veganer? Eller har du laktosintoleranse eller glutenallergi? Kanskje du har allergier? Vi fikser det meste slik at du alltid skal kunne spise deg god og mett!

I løpet av året er det mange anledninger til å lage noe ekstra godt: Elevkvelder, åpnings- og avslutningsdag, jul og påske osv.